Texasburgare med exotisk coleslaw och majskolvar

Portioner: 4 st

Ingredienser

Hamburgare:
4 st Hamburgerbröd
400g malet nötkött
½ dl barbecuesås
1 ägg
½ dl ströbröd
4 vitlöksklyftor
1 tsk Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce
Salt & Svartpeppar

Coleslaw:
3 dl vitkål
3 dl morot
1 st 227g burk Del Monte krossad ananas
2 msk majonnäs
1 dl kesella
Salt & Svartpeppar

4 färska majskolvar
Salt, Peppar & Smör

Gör så här

Hamburgare: Blanda barbecuesås, ägg, ströbröd, vitlöksklyftor & Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce i en bunke. Tillsätt sedan nötfärsen och platta ut till tunna hamburgare, ca 5 mm tunna & 15 cm i diameter. Grilla på hög värme - salta, peppra och pensla med barbecuesås under tiden. Grilla de hela hamburgerbröden på bägge sidor.   Coleslaw: Strimla vitkål med hjälp av osthyvel eller kniv. Finstrimla även morot. Låt den krossade ananasen rinna av i en sil. Blanda vitkål, morot och ananas tillsammans med kesella och majonnäs i en skål. Tillsätt salt och svartpeppar efter smak. Majskolvar: Koka majskolvarna i 15-20 minuter, grilla tills de får en gyllene färg. Salta och peppra. Servera med en klick smör.

Produkter i detta recept

Texasburgare med exotisk coleslaw och majskolvar

Portioner: 4 st

Ingredienser

Hamburgare:
4 st Hamburgerbröd
400g malet nötkött
½ dl barbecuesås
1 ägg
½ dl ströbröd
4 vitlöksklyftor
1 tsk Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce
Salt & Svartpeppar

Coleslaw:
3 dl vitkål
3 dl morot
1 st 227g burk Del Monte krossad ananas
2 msk majonnäs
1 dl kesella
Salt & Svartpeppar

4 färska majskolvar
Salt, Peppar & Smör

Gör så här

Hamburgare: Blanda barbecuesås, ägg, ströbröd, vitlöksklyftor & Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce i en bunke. Tillsätt sedan nötfärsen och platta ut till tunna hamburgare, ca 5 mm tunna & 15 cm i diameter. Grilla på hög värme - salta, peppra och pensla med barbecuesås under tiden. Grilla de hela hamburgerbröden på bägge sidor.   Coleslaw: Strimla vitkål med hjälp av osthyvel eller kniv. Finstrimla även morot. Låt den krossade ananasen rinna av i en sil. Blanda vitkål, morot och ananas tillsammans med kesella och majonnäs i en skål. Tillsätt salt och svartpeppar efter smak. Majskolvar: Koka majskolvarna i 15-20 minuter, grilla tills de får en gyllene färg. Salta och peppra. Servera med en klick smör.