Sweet & Sour BBQ med anananassalsa

Portioner:

Ingredienser

Ananas-Whisky Glaze:
2 dl cumberlandsås
1 st 227g burk Del Monte krossad ananas
3 msk rökig whisky

400g nötkött (exempelvis ryggbiff eller entrecote)
Salt & Peppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser till glazen och låt sjuda i en kastrull i ca 4 min. Låt svalna. Lägg köttet i rumstemperatur någon timme innan grillning. Gör i ordning glazen och Ananassalsan i förväg. Pensla köttskivorna med glazen och grilla på medelhög värme. Pensla med glaze under tiden. Salta & peppra. Servera med klyftpotatis.

Produkter i detta recept

Sweet & Sour BBQ med anananassalsa

Portioner:

Ingredienser

Ananas-Whisky Glaze:
2 dl cumberlandsås
1 st 227g burk Del Monte krossad ananas
3 msk rökig whisky

400g nötkött (exempelvis ryggbiff eller entrecote)
Salt & Peppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser till glazen och låt sjuda i en kastrull i ca 4 min. Låt svalna. Lägg köttet i rumstemperatur någon timme innan grillning. Gör i ordning glazen och Ananassalsan i förväg. Pensla köttskivorna med glazen och grilla på medelhög värme. Pensla med glaze under tiden. Salta & peppra. Servera med klyftpotatis.