Sweet and Sour BBQ Marinade

Portioner: 4

Ingredienser

15 ml olivolja
1 liten gul lök, finhackad
1/2 röd chilifrukt, hackad
35 g farinsocker
1 vitlöksklyfta, finhackad
10 g senapspulver
120 ml cidervinäger
950 ml Del Monte Gold Ananasjuice

Gör så här

Bryn lök och röd chilifrukt i olivolja. Häll i farinsocker, vitlök, senapspulver och cidervinäger. Koka på högsta värme i 1 minut. Blanda med ananasjuicen och låt svalna. Marinera ditt val av kött, t ex fläskkotlett över natten (upp till 24 tim). Pensla köttet med marinaden med jämna mellanrum under grillningen.

Produkter i detta recept

Sweet and Sour BBQ Marinade

Portioner: 4

Ingredienser

15 ml olivolja
1 liten gul lök, finhackad
1/2 röd chilifrukt, hackad
35 g farinsocker
1 vitlöksklyfta, finhackad
10 g senapspulver
120 ml cidervinäger
950 ml Del Monte Gold Ananasjuice

Gör så här

Bryn lök och röd chilifrukt i olivolja. Häll i farinsocker, vitlök, senapspulver och cidervinäger. Koka på högsta värme i 1 minut. Blanda med ananasjuicen och låt svalna. Marinera ditt val av kött, t ex fläskkotlett över natten (upp till 24 tim). Pensla köttet med marinaden med jämna mellanrum under grillningen.