Peach & Rasperry dream

Portioner:

Ingredienser

Krisp
125 g smör, rumsvarmt
3 dl vetemjöl
1 dl råsocker
1dl sötmandel

1 burk Del Monte Persikohalvor à 420 g
200 g hallon
vanilj eller chokladglass

Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader. Blanda samman smör, vetemjöl och råsocker. Hacka mandeln och blanda däri. Lägg ut smuldegen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i ca 20 minuter tills det har fått färg. Låt kallna. Häll persikorna i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt. Servering Varva glass, persikor, hallon och krisp på desertfat.

Produkter i detta recept

Peach & Rasperry dream

Portioner:

Ingredienser

Krisp
125 g smör, rumsvarmt
3 dl vetemjöl
1 dl råsocker
1dl sötmandel

1 burk Del Monte Persikohalvor à 420 g
200 g hallon
vanilj eller chokladglass

Gör så här

Sätt ugnen på 180 grader. Blanda samman smör, vetemjöl och råsocker. Hacka mandeln och blanda däri. Lägg ut smuldegen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i ca 20 minuter tills det har fått färg. Låt kallna. Häll persikorna i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt. Servering Varva glass, persikor, hallon och krisp på desertfat.