Laxfilé med persikovinägrett

Portioner: 4

Ingredienser

Vinägrett:
- 1 burk Del Monte persikor 420 g
- 1 stor schalottenlök, hackad
- 2 msk basilikablad
- ½ dl rödvinsvinäger
- 1 dl olivolja
- Salt
- Peppar
- ½ dl matlagningsyoghurt

Lax:
- 160 g laxfilé per person
- Smör
- Salt
- Peppar
- Potatis
- Citron

Gör så här

Häll av persikorna och hacka i små bitar. Blanda samman ingredienserna till en vinägrett i en skål. Krydda laxen och stek i en stekpanna med lite smör. Servera laxen med persikovinägrett och rippla över lite matlagningsyoghurt. Servera med kokt potatis och citron.

Produkter i detta recept

Laxfilé med persikovinägrett

Portioner: 4

Ingredienser

Vinägrett:
- 1 burk Del Monte persikor 420 g
- 1 stor schalottenlök, hackad
- 2 msk basilikablad
- ½ dl rödvinsvinäger
- 1 dl olivolja
- Salt
- Peppar
- ½ dl matlagningsyoghurt

Lax:
- 160 g laxfilé per person
- Smör
- Salt
- Peppar
- Potatis
- Citron

Gör så här

Häll av persikorna och hacka i små bitar. Blanda samman ingredienserna till en vinägrett i en skål. Krydda laxen och stek i en stekpanna med lite smör. Servera laxen med persikovinägrett och rippla över lite matlagningsyoghurt. Servera med kokt potatis och citron.