Kycklingfilé med persiko- och krassesås och couscous

Portioner: 4

Ingredienser

- 4 kycklingfiléer
- 1 gullök, hackad
- 2 dl mellangrädde
- 1 msk koncentrerad hönsbuljong
- 1 ask smörgåskrasse, klippt
- 1 brk Del Monte Persikohalvor i light syrup 420 g, utan lag
- 1 dl saltade Cashewnötter
- salt
- vitpeppar från kvarn
- olivolja för stekning
- couscous

Gör så här

Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i olivolja i en gryta eller en panna med höga kanter. Lägg i löken och bryn i några minuter. Koka under tiden upp grädden i en kastrull tillsammans med hönsbuljongen. Lägg krassen i en mixer och slå över den varma gräddbuljongen, mixa ihop och häll över kycklingen. Lägg i persikorna och koka i 10 minuter. Tillsätt nötterna samt smaka av med salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och servera.

Produkter i detta recept

Kycklingfilé med persiko- och krassesås och couscous

Portioner: 4

Ingredienser

- 4 kycklingfiléer
- 1 gullök, hackad
- 2 dl mellangrädde
- 1 msk koncentrerad hönsbuljong
- 1 ask smörgåskrasse, klippt
- 1 brk Del Monte Persikohalvor i light syrup 420 g, utan lag
- 1 dl saltade Cashewnötter
- salt
- vitpeppar från kvarn
- olivolja för stekning
- couscous

Gör så här

Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i olivolja i en gryta eller en panna med höga kanter. Lägg i löken och bryn i några minuter. Koka under tiden upp grädden i en kastrull tillsammans med hönsbuljongen. Lägg krassen i en mixer och slå över den varma gräddbuljongen, mixa ihop och häll över kycklingen. Lägg i persikorna och koka i 10 minuter. Tillsätt nötterna samt smaka av med salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och servera.