Isad gazpacho med olivbröd

Portioner: 6

Ingredienser

- 5 dl tomatjuice
- 5 dl grönsaksjuice
- 2 burkar Del Monte krossad ananas 227 g
- ½ gurka
- 1 avokado
- 1 gul paprika
- 5 späda sticklökar eller ½ röd lök
- 1 selleristjälk
- ½ dl färska korianderblad, hackade
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tsk Tabasco® Original
- Salt
- 8 isbitar

Gör så här

Blanda tomatjuice, grönsaksjuice och ananas i en stor tillbringare. Skala gurkan. Klyv den på längden i två halvor. Skrapa ur kärnorna. Skär avokadon och alla grönsaker i små tärningar. Rör ner tärningarna i tillbringaren. Smaka av med pressad vitlök, Tabasco och salt. Låt soppan stå kallt i minst 2 timmar så att smakerna mognar. Servera väl kyld med krossad is i glas eller sopptallrik. Bjud soppan med citronolivbröd. Några räkor smakar också gott i soppan!

Produkter i detta recept

Isad gazpacho med olivbröd

Portioner: 6

Ingredienser

- 5 dl tomatjuice
- 5 dl grönsaksjuice
- 2 burkar Del Monte krossad ananas 227 g
- ½ gurka
- 1 avokado
- 1 gul paprika
- 5 späda sticklökar eller ½ röd lök
- 1 selleristjälk
- ½ dl färska korianderblad, hackade
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tsk Tabasco® Original
- Salt
- 8 isbitar

Gör så här

Blanda tomatjuice, grönsaksjuice och ananas i en stor tillbringare. Skala gurkan. Klyv den på längden i två halvor. Skrapa ur kärnorna. Skär avokadon och alla grönsaker i små tärningar. Rör ner tärningarna i tillbringaren. Smaka av med pressad vitlök, Tabasco och salt. Låt soppan stå kallt i minst 2 timmar så att smakerna mognar. Servera väl kyld med krossad is i glas eller sopptallrik. Bjud soppan med citronolivbröd. Några räkor smakar också gott i soppan!