Hawaiiburgare med majskolvar

Portioner: 4 st

Ingredienser

4 st Hamburgerbröd
400g malet nötkött
½ dl barbecuesås
1 ägg
½ dl ströbröd
4 vitlöksklyftor
1 tsk Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce
Salt & Svartpeppar
Del Monte® skivad Ananas
salladsblad
tomat
ev. ost

4 färska majskolvar
Salt, Peppar & Smör

Gör så här

Hamburgare: Blanda barbecuesås, ägg, ströbröd, vitlöksklyftor & Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce i en bunke. Tillsätt sedan nötfärsen och platta ut till tunna hamburgare, ca 5 mm tunna & 15 cm i diameter. Grilla på hög värme - salta, peppra och pensla med barbecuesås under tiden. Grilla ananasskivorna och de hela hamburgerbröden på bägge sidor. Majskolvar: Koka majskolvarna i 15-20 minuter och grilla tills de får en gyllene färg. Salta och peppra. Servera med en klick smör.  

Produkter i detta recept

Hawaiiburgare med majskolvar

Portioner: 4 st

Ingredienser

4 st Hamburgerbröd
400g malet nötkött
½ dl barbecuesås
1 ägg
½ dl ströbröd
4 vitlöksklyftor
1 tsk Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce
Salt & Svartpeppar
Del Monte® skivad Ananas
salladsblad
tomat
ev. ost

4 färska majskolvar
Salt, Peppar & Smör

Gör så här

Hamburgare: Blanda barbecuesås, ägg, ströbröd, vitlöksklyftor & Tabasco® Brand Chipotle Pepper Sauce i en bunke. Tillsätt sedan nötfärsen och platta ut till tunna hamburgare, ca 5 mm tunna & 15 cm i diameter. Grilla på hög värme - salta, peppra och pensla med barbecuesås under tiden. Grilla ananasskivorna och de hela hamburgerbröden på bägge sidor. Majskolvar: Koka majskolvarna i 15-20 minuter och grilla tills de får en gyllene färg. Salta och peppra. Servera med en klick smör.