Fläskkotlett med persikochutney

Portioner: 4

Ingredienser

- 1 burk Del Monte persikohalvor 420 g
- 1 röd lök, skuren i halvmånar
- ½ dl korinter
- 4 msk äpplecidervinäger
- ½ dl socker
- 1 dl hönsbuljong
- 1 msk maizena

4-6 fläskkotletter
- Smör
- Salt
- Peppar
- Kylftpotatis

Gör så här

Häll av persikorna och dela i halvmånar. Blanda samman alla ingredienser till chutneyn i en kastrull. Koka i 10 minuter och red av med maizena utrört i vatten. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Krydda fläskkotletterna med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör. Servera kotletterna med chutney och klyftpotatis.

Produkter i detta recept

Fläskkotlett med persikochutney

Portioner: 4

Ingredienser

- 1 burk Del Monte persikohalvor 420 g
- 1 röd lök, skuren i halvmånar
- ½ dl korinter
- 4 msk äpplecidervinäger
- ½ dl socker
- 1 dl hönsbuljong
- 1 msk maizena

4-6 fläskkotletter
- Smör
- Salt
- Peppar
- Kylftpotatis

Gör så här

Häll av persikorna och dela i halvmånar. Blanda samman alla ingredienser till chutneyn i en kastrull. Koka i 10 minuter och red av med maizena utrört i vatten. Låt koka i ytterligare 5 minuter. Krydda fläskkotletterna med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör. Servera kotletterna med chutney och klyftpotatis.