Feta- och granatäpplesallad med apelsinvinägrett

Portioner: 4

Ingredienser

300 g fetaost i bitar
110 g mandelflarn
4 nävar mixad rucola, spenat och mangoldblad
2 granatäpplen, använd kärnorna

Apelsinvinägrett
50 ml Del Monte Apelsinjuice
2 tsk Dijon senap
30 ml hallonvinägrett
1/4 tsk timjan
50 ml olivolja
salt
peppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser till apelsinvinägretten och marinera fetaosten i cirka 3 timmar. Rosta mandelflarnen lätt i en torr stekpanna på låg värme. Mixa rucola, spenat och mangold i en stor skål, blanda i marinerad fetaost. Strö över granatäpple och rostade mandelflarn. Häll upp extra apelsinvinägrett och servera i en skål bredvid.

Produkter i detta recept

Feta- och granatäpplesallad med apelsinvinägrett

Portioner: 4

Ingredienser

300 g fetaost i bitar
110 g mandelflarn
4 nävar mixad rucola, spenat och mangoldblad
2 granatäpplen, använd kärnorna

Apelsinvinägrett
50 ml Del Monte Apelsinjuice
2 tsk Dijon senap
30 ml hallonvinägrett
1/4 tsk timjan
50 ml olivolja
salt
peppar

Gör så här

Blanda alla ingredienser till apelsinvinägretten och marinera fetaosten i cirka 3 timmar. Rosta mandelflarnen lätt i en torr stekpanna på låg värme. Mixa rucola, spenat och mangold i en stor skål, blanda i marinerad fetaost. Strö över granatäpple och rostade mandelflarn. Häll upp extra apelsinvinägrett och servera i en skål bredvid.