Ananassalsa med ingefära & chili
Portioner:

Ingredienser
(Passar utmärkt till nötkött)
1st 227g burk Del Monte krossad ananas
1 pepparfrukt
½ purjolök
2 st vitlöksklyftor
Ca 1 msk riven ingefära
1 tsk sambal oelek
½ tsk salt
2 msk smör
Gör så här
Hacka purjolöken fint. Kärna ur och finhacka pepparfrukten. Finhacka vitlök och fräs alltsammans i smör. Tillsätt krossad ananas med spad, ingefära, sambal oelek och salt. Låt koka ca 1 min. Servera gärna ljummen till nötkött och klyftpotatis.Produkter i detta recept
Ananassalsa med ingefära & chili
Portioner:
Ingredienser
(Passar utmärkt till nötkött)
1st 227g burk Del Monte krossad ananas
1 pepparfrukt
½ purjolök
2 st vitlöksklyftor
Ca 1 msk riven ingefära
1 tsk sambal oelek
½ tsk salt
2 msk smör