Ananas och vit chokladpannacotta

Portioner: 4

Ingredienser

1 ½ gelatinblad
50 g vitchoklad
3 dl vispgrädde
½ dl strösocker

1 dl juice från Del Monte Ananas i bitar
1 dl syltsocker
2 burkar Del Monte Ananas i bitar à 227 g

Gör så här

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädde och strösocker och häll över chokladen och rör om tills chokladen smält, rör i gelatinbladen. Häll upp i portionsformar och ställ i kylen i ca 2-3 timmar. Häll av juicen från ananasen i en bunke. Koka upp juice och syltsocker och låt svalna. När pannacottan stelnat häll över den avsvalnade juicen och lägg på med ananas bitar. Ställ i kylen och låts stelna ytterligare ca 30 minuter.

Produkter i detta recept

Ananas och vit chokladpannacotta

Portioner: 4

Ingredienser

1 ½ gelatinblad
50 g vitchoklad
3 dl vispgrädde
½ dl strösocker

1 dl juice från Del Monte Ananas i bitar
1 dl syltsocker
2 burkar Del Monte Ananas i bitar à 227 g

Gör så här

Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg i en bunke. Koka upp grädde och strösocker och häll över chokladen och rör om tills chokladen smält, rör i gelatinbladen. Häll upp i portionsformar och ställ i kylen i ca 2-3 timmar. Häll av juicen från ananasen i en bunke. Koka upp juice och syltsocker och låt svalna. När pannacottan stelnat häll över den avsvalnade juicen och lägg på med ananas bitar. Ställ i kylen och låts stelna ytterligare ca 30 minuter.